praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Kinderen tot 4 jaar

Baby's en peuters kunnen niet (goed) zeggen wat er aan de hand is.

Als je als ouder het gevoel hebt dat er iets aan de hand is en de artsen kunnen niets vinden, dan kan ik misschien antwoorden geven. Door het energieveld af te tasten weet ik wat je kind voelt. Wat lichamelijke klachten betreft kun je met die informatie terug naar de artsen.

Maar vaak heb je als ouder al wel in de gaten wat er aan de hand is.

Vaak gaat het om (hoog)gevoeligheid, spanning, slecht gegrond zijn en energieblokkades. Op deze leeftijd kunnen kinderen er zelf niet echt iets aan doen. Maar door het energieveld te behandelen en door het kind te helpen met bepaalde spanningen om te gaan kan er al veel verbetering komen.

Sommige babies en peuters hebben emotionele problemen zoals boosheid, angsten, machteloosheid, enz.

In het energieveld is te lezen waarom jouw kind zo boos is, of waarvoor het nu precies bang is. En ik kan je vertellen wat je eraan kunt doen. Dat is voor ieder kind anders. Ik heb geen standaard oplossingen, maar stem mij af op wat jouw kind nodig heeft op dit moment.

Via het energieveld krijg ik de informatie en via het energieveld kan ik behandelen.

Soms is één keer behandelen voldoende, soms moet het een paar keer herhaald worden. Dit wordt van tevoren met de ouder overlegd.

  1. Ik wil je even mailen om te zeggen dat het tot nu toe heel erg goed met mijn zoontje gaat. Als het weer slechter gaat en we ook weer hulp van jou nodig hebben dan laat ik jou dat weten.  Wil je al wel heel erg bedanken wat je voor hem en mij hebt betekend. Hij heeft het laatst wel over jou gehad dat hij naar je toe wil. We willen je bedanken voor je goede zorgen!

Voorbeeld: Jeroen

Jeroen, is erg op de buitenwereld gericht, waardoor geen enkele indruk naar binnen komt. Hij kon niet stil zitten of ergens de aandacht bij houden. Ik behandelde hem via zijn energieveld. Moeder schreef: “Het helpt echt! Het was me opgevallen dat er wat meer rust in hem zat. Hij is nog steeds snel afgeleid maar sluit zich niet meteen af als je hem ergens op wijst of wilt duidelijk maken. Hij kan nu wel langer bezig zijn met een spelletje of een boekje, zonder zijn broer lastig te vallen of te gaan zoeken naar een aanleiding om te gaan zeuren. Dit lijkt me net het duwtje wat hij nodig heeft om dingen aan te kunnen leren en om hem te leren met zichzelf om te gaan. Alvast heel erg bedankt.”

  1. Onze dochter is weer een heerlijk vrolijk, blij en uitgerust meisje!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven