praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Nieuwetijdskinderen

Is jouw kind 'een beetje anders'?

Vraag je je wel eens af wat er toch met je kind aan de hand is? De aarde verandert, de mensheid evolueert, een nieuwe tijd breekt aan. En dat merken we aan onze kinderen.

Nieuwetijdskinderen zijn anders dan de kinderen van vroeger, ze komen op aarde met een enorme wijsheid en zelfbewustzijn.

Deze kinderen denken anders en reageren dus anders dan wij volwassenen verwachten. Ze worden niet begrepen en begrijpen zelf de volwassenen om hen heen niet. Zij komen dus ook problemen tegen die "wij" niet begrijpen. Ze zouden dus anders benaderd moeten worden, anders opgevoed, anders begeleid op hun levensweg. De oude manier wérkt gewoon niet bij deze kinderen.

Nieuwetijdskinderen veranderen de wereld.

Hun ouders en leraren kunnen veel van ze leren omdat deze kinderen op bepaalde gebieden verder zijn dan wij, eerlijker, duidelijker, bewuster, intenser. Ze voelen feilloos aan of je wel eerlijk bent. Zij houden hun ouders en leraren een spiegel voor, ze maken je bewust van je eigen gedrag. Voor ouders kan dat heel confronterend zijn. Soms is het al helemaal mis gegaan tussen ouder en kind. Door onbegrip en machteloosheid kunnen beiden in niet-werkend gedrag vervallen. Ouders kunnen proberen met alle macht het kind onder controle te houden, wat niet lukt, en kinderen kunnen onhandelbaar gedrag gaan vertonen. Dit gedrag weerspiegelt alsoluut niet hun ware zelf, het is slechts een poging hun kwetsbare innerlijk te beschermen.

Veel nieuwetijdskinderen zijn hooggevoelig of hoogsensitief.

Ze voelen emoties en stemmingen aan van anderen. Ze kunnen verward raken van volwassenen die niet eerlijk zijn over hun gevoelens. Ze kunnen ook last hebben van emoties van anderen doordat ze deze emoties overnemen en dan niet kwijt kunnen raken. Jij bent 5 minuten boos en je kind is de hele dag van slag.

Door (te)veel prikkels raken ze van slag.

Vaak zijn ze overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen of additieven. Dat kan allerlei verschijnselen oproepen, van eczeem tot razernij. Ook kunnen ze gevoelig zijn voor lawaai en drukte, voor elektrische straling, computerstraling of aardstraling. Ze zijn allergisch voor teveel prikkels. En omdat ze zo gevoelig zijn krijgen ze veel meer prikkels binnen dan wij. 'Drukke' kinderen spiegelen de drukte die ze om zich heen ervaren. En dat kan dus ook de 'drukke' energie van aardstraling zijn.

De kinderen van nu tasten hun omgeving af met hun energieveld.

Ze zijn zich bewust van hun energieveld, maar omdat niemand ze heeft uitgelegd wat een energieveld is en wat je ermee kúnt, kunnen ze niet goed omgaan met wat ze daarin voelen. De één wordt 'druk', de ander heel onzeker, en een derde neemt het gedrag en de emoties over van degene waarmee ze spelen. Vaak stroomt de energie in hun aura de verkeerde kant op, omhoog in plaats van omlaag. Daardoor voelen ze zich niet lekker in hun lijf, en kunnen ze de invloeden die ze oppikken niet laten wegstromen. Alles blijft in hun aura rondtollen.

Sommige Nieuwetijdskinderen zijn allerlei artsen langsgeweest en hebben allerlei etiketten opgeplakt gekregen.

Met medicijnen wordt geprobeerd meer gewenst gedrag tevoorschijn te toveren. Dat dit voorbijgaat aan de behoeften van het kind is duidelijk.

Ik zie wie het kind is, diep van binnen. En ik zie wat het nodig heeft om weer in balans te komen.

Ik kan helpen de aura tot rust te brengen, af te schermen, en ik kan het kind leren te gronden. Ik voel welke invloeden het kind storen, waarna de ouders maatregelen kunnen nemen. Ik kan de ouders helpen het gedrag van het kind in een ander licht te zien, waardoor er meer begrip komt tussen ouders en kind. Dan is dat gedrag niet meer nodig. Maar wat ik nog belangrijker vind: Ik kan het kind helpen een beter zelfbeeld te krijgen. Meer zelfvertrouwen, meer lef, meer rust en vrede in zichzelf. Zodat het kind zich goed voelt over zichzelf. Weer in zijn eigen kracht komt. In balans en in vrede. Zoals het hoort bij een nieuwetijdskind!

Wil je weten wat er met jouw kind aan de hand is? Via een foto kan ik je dat precies vertellen.

Daar hoeft je kind niet zelf bij te zijn. Wil je weten wat ik voor je kind kan doen?
Zie consult voor kinderen
en resultaten met kinderen in praktijk Leven in Licht

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven