praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Intake voor kinderen

Het eerste consult voor kinderen is de intake.

Jij vertelt mij wat het probleem is. Vaak is dat voor je kind niet leuk om te horen, omdat het voelt als kritiek, of omdat het zijn eigen negatieve zelfbeeld bevestigt. Daarom praat ik liever met jou, zonder dat je kind erbij is. Via een foto van je kind kan ik je vertellen wat er in het energieveld en onderbewuste aan de hand is. Soms zijn er blokkades. Soms staan de chakra's niet goed open, of soms juist veel te open. Soms zijn er emoties die blijven hangen, waardoor de doorstroming van energie in de aura, de meridianen of de chakra's verstoord is. Via de aura is ook te zien hoe je kind denkt, wat hij voelt en waar hij of zij last van heeft.

Via een foto krijg ik alle informatie die ik nodig heb

Via een foto:
Als ik naar een foto van een kind KIJK,

...dan zie ik zijn karakter, zijn gedrag, zijn intenties, zijn problemen, zijn humor, zijn angst/boosheid/verdriet, en zijn energieveld. 

Als ik een foto in mijn handen heb, dan VOEL ik.

Het is dan net of ik in het lichaam van het kind zit. Ik voel hoe het kind zich voelt, waar het pijn doet, of het goed en ruim kan ademen, of hij spanning heeft, en zo ja wáár. Ik voel ook zijn angst/verdriet/boosheid, en ik voel waarom hij bang/boos/verdrietig is, omdat het net is alsof ik het zelf ben. 

Als ik naar het kind op de foto luister,

...dan hoor ik wat hij denkt. Wat hij zichzelf vertelt. Wat hij zijn ouders of leerkracht zou willen vertellen als hij daar de woorden voor zou kunnen vinden. Ik hoor ook wat ik met zien en voelen gemist heb. Alsof iemand mij dat vertelt. En soms hoor ik suggesties, bv dat bepaalde voedingsmiddelen beter vermeden kunnen worden.

En sommige dingen WEET ik gewoon intuïtief.

Bijvoorbeeld in welke situaties de problemen erger worden, wanneer het begon, met wie het te maken heeft. Dit alles normaal gesproken alleen als ik aan het werk ben. Het zou toch niet best zijn als ik de hele dag door van alles zie hoor en voel.

De foto moet aan een paar eisen voldoen:

  • Afgedrukt op normaal (dik) fotopapier, dus geen dun fotopapier of gewoon printpapier, dat werkt gewoon niet zo goed.
  • Een foto waarop je kind ALLEEN staat (ook niet oma eraf knippen omdat ik dan ook indrukken van oma krijg)
  • Een foto van het gezicht, het kind hoeft er niet helemaal op te staan.
  • Een foto waarop je kind naar de camera kijkt.
  • Géén zonnebril, muts en dergelijke want dan zie ik niet genoeg.
  • Maak je een foto met je telefoon, dan graag bij goed licht (liefst buiten).
  • Een pasfoto is prima (als het gezicht minstens 3 cm is van kin tot kruin).

Soms is alleen de intake al genoeg.

Meer inzicht en begrip kan al een heleboel veranderen in huis. En als ik je daarbij tips kan geven over hoe je het beste kunt omgaan met gedrag of emoties van je kind, dan kan alleen dit eerste consult al een enorme verandering brengen.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven