praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Kinderen

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken.

Ieder kind heeft iets speciaals, ieder kind is bijzonder, ieder kind is uniek! Kinderen zijn over het algemeen minder rationeel dan volwassenen, zij zijn vaak erg visueel ingesteld en reageren vaker vanuit hun gevoel. Kinderen houden van fantaseren en hebben een sterke verbeeldingskracht. Daardoor kunnen zij erg goed visualiseren. 

Juist daardoor werkt mijn aanpak zo goed bij kinderen!

Of het nu gaat om slaapproblemen, drukte, zelfvertrouwen, angsten, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, benauwdheid, gepest worden of iets anders: Door een oplossing te visualiseren voelt je kind zich al beter! Het kan zijn of haar eigen kracht en mogelijkheden gaan ontdekken! Het kan zichzelf en de wereld veranderen.

De intake voor kinderen doen we zonder het kind zelf.

Een ouder komt met een foto van het kind naar de praktijk (woon je erg ver van de praktijk dan kan dit ook per telefoon). Via de foto krijg ik een beeld van het energieveld van het kind, van de gezondheid, het karakter en de moeilijkheden. Ik vertel jou wat je kind denkt, hoe het zich voelt en waar het last van heeft. Dan bekijken we wat het beste is voor je kind. Soms is dat één behandeling in de praktijk, soms is dat een traject van 4 weken op afstand. Meestal kan ik dat wel van tevoren inschatten.

  1. "Super bedankt voor je hulp, ongelooflijk wat jij kan (van op afstand), ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en als er nog eens iets mocht zijn, trek ik aan de bel."

Bij kinderen is het meestal voldoende om alleen de aura gezond te maken.

Er zijn ontzettend veel hooggevoelige kinderen en die voelen niet alleen lichamelijk en emotioneel, maar ook via het energieveld. Voor deze kinderen is het energieveld iets heel normaals, iets dat ze elke dag ervaren. Alleen niet bewust omdat het hen nooit is uitgelegd. Ze hebben nooit geleerd hoe je kunt omgaan met de emoties of de drukte die je oppikt van anderen, van de tv, enz. Daardoor kunnen ze klachten krijgen zoals woedeuitbarstingen, angsten, hyperventilatie, benauwdheid, zenuwachtigheid, onzekerheid, teruggetrokkenheid of juist enorme uitbundigheid. Ik maak de kinderen bewust van wat er in bepaalde situaties in hun energieveld gebeurt, en hoe ze dat zelf kunnen veranderen. Zodat ze zelf hun klachten kunnen verhelpen.

Met een 'magische' tekening worden ze er elke dag aan herinnerd.

 

Lees hier hoe de resultaten zijn.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven