praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemail: Vrede in jezelf (2)

Ontspannen door meditatie. (Je krijgt de gratis meditatie cursus als je je opgeeft voor de Inspiratiemail.)

Hoe kan er nou vrede op aarde zijn als we niet eens vrede voelen in ons eigen lijf? Als er altijd herrie is in je hoofd? Als je zo druk bent dat je niet hoort wat je zelf denkt? Hoe kun je een ander rust en vrede toewensen als je het niet eens in je agenda kunt zetten voor jezelf?

 

 

Een mooie manier om even helemaal tot rust te komen is mediteren. Mediteren is eigenlijk niets anders dan ‘je geest tot rust brengen’. Het werkt niet alleen direct, maar als je regelmatig mediteert heeft het invloed op je hele gesteldheid. Je voelt je beter, je slaapt beter, je denkt helderder, google de effecten van mediteren maar.

Vergeet alles wat je hebt gehoord of gelezen over mediteren. Het hoeft niet elke dag, het hoeft niet 20 minuten lang, je hoeft niet rechtop te zitten of in een lotushouding, het hoeft niet ‘s morgens vroeg, je hoeft helemaal niets. En het hoeft niets te kosten.

Hoe doe je het dan wel? Speciaal voor jullie heb ik een gratis cursus Eenvoudig Mediteren uitgetypt. Lees, print uit, probeer het eens. Het komt de vrede zeker ten goede.

En nog even iets om over na te denken: Vrede is niet alleen het tegenovergestelde van oorlog, maar het is ook het tegenovergestelde van onvrede. Je hebt vrede in jezelf als je tevreden bent met wat je hebt en bent.

Ik wens je vrede toe!

 

Lees ook: Vrede in jezelf (1) en Slechte voornemens.
Reageren? Mail mij maar!

Wil je de gratis cursus mediteren ontvangen, geef je dan op voor de Inspiratiemail. Je ontvangt hem dan binnen enkele minuten in je mailbox.

  1. Heel inspirerend weer! Dankje.
  1. Dank voor de liefhebbende mail van de maand.
    Ik heb er veel aan....

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven