praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Spiritualiteit en de spirituele wereld

Klachten door trauma's uit een vorig leven

Kunnen de klachten die je nu hebt zijn ontstaan in een vorig leven?

Wil je weten wat er in een vorig leven gebeurd is? Dan moet je niet bij mij zijn. Ik kijk niet zomaar naar vorige levens. Ik ga geen oude koeien wakker schudden. Of slapende honden uit de sloot halen. Er zit niet voor niets een sluier tussen de verschillende levens. Vorige levens komen bij mij alleen naar voren als een klacht in het heden niet anders is op te lossen.

“Tjee wel een hele rare ervaring hoor vanmiddag. Ik dacht joh we gaan het over energie blokkades hebben, hebben we het ineens over een vorig leven! Ik zag een meisje met blonde pijpenkrullen en een jurk aan maar ja misschien is mijn fantasie ook wel op hol geslagen geen idee.” Nee het was geen fantasie. Hoe ik dat weet vertel ik hier ook.

We gingen inderdaad energieblokkades oplossen.

Zij had angstaanvallen als ze het gevoel heeft de controle te verliezen, met duizeligheid en hyperventilatie. Ook angst voor wat er in het lichaam gebeurt. Zij had het gevoel dat er een steen in de borstkas zat. Er zat natuurlijk niet echt een steen in het lichaam, maar wel een hele harde blokkade in het energieveld. Ik begon de blokkade op te lossen en ik merkte dat de ‘steen’ oude, versteende emoties waren. Een mix van angst, verdriet en boosheid.

Ik ‘keek’ naar de blokkade en er kwamen indrukwekkende beelden uit een vorig leven naar voren.

Zij had, eeuwen geleden, op 17 jarige leeftijd (maar in die tijd dus al volwassen), een man die haar helemaal de hemel in prijsde. Maar zomaar opeens had hij een andere vrouw. Haar zelfbeeld viel als een baksteen en haar wereld stortte in elkaar. Zij had een hele emotionele oplossing: Ze pleegde zelfmoord, uit wraak, om hem te laten voelen wat hij haar had aangedaan. “Daar heb ik jou mooi te pakken” dacht ze, en nam vergif in. Maar toen ze de werking van het vergif begon te voelen in haar lichaam, sloeg de paniek toe, en leek het haar toch niet zo’n goed idee meer. Maar toen was er niets meer aan te doen. En met die heftige emoties overleed zij. Heel bewust van, en angstig voor, de gewaarwordingen in het lichaam. En die klacht heeft zij nu dus nog steeds.

De gedachten die je had toen je overleed hebben nog steeds invloed. Dat komt omdat er zulke heftige emoties aan vast zitten.

Dacht je toen: “Dit had ik niet moeten doen”, dan wordt die gedachte een dwingende inprenting, een opdracht aan jezelf, ingeprogrammeerd in je (onder)bewustzijn. Het is een overlevingsstrategie geworden. Als dat gaat om “ik had geen zelfmoord moeten plegen”, dan is dat een goede inprenting, lijkt me. Maar als je laatste gedachte was: “Ik had ze niet moeten vertrouwen”, dan stoort die gedachte je sociale leven, je liefdesleven, je familiebanden, en alle andere relaties. Omdat je van jezelf niemand meer mag vertrouwen, want de laatste keer dat je iemand vertrouwde heeft je dat je leven gekost!

Als je op een traumatische manier overlijdt dan maakt dat een heel diepe indruk op je, en het bevriest in de tijd.

Het wordt niet verwerkt, want daar is geen tijd voor als je sterft. De emoties zakken naar het onbewuste, worden ‘vergeten’, (innerlijke boosheid, angst of diep verdriet, zonder logische aanleiding). De lichamelijke pijn blijft in het energieveld aanwezig (soms zie ik nog wapens in het lichaam zitten, op de plek waar de cliënt een stekende pijn heeft). De gedachten van toen blijven je als overlevingsstrategie storen. Meestal onbewust. Het zit er wel maar je weet het niet.

Logisch dat het nieuwe situaties en nieuwe klachten oproept. Omdat je die onbewuste emoties nog moet verwerken. 

 

Lees hier verder: Is het echt een vorig leven? Ja, en wel om deze 8 redenen:

 

 

Dit artikel komt uit een Inspiratiemail.

Wat kun je hier nou zelf aan doen? Wil je ook de bijbehorende TIPS ontvangen, geef je dan op en ontvang de Inspiratiemail elke maand gratis in je mailbox, inclusief alle tips en oefeningen.

  1. Ik had ook zo’n bijzondere ervaring met Jackelien. Ik had een afspraak omdat ik zo'n arelaxt shit gevoel in mijn buik had. Ze zei dat t niet van mij was. Maar dat ik het gevoel uit een vorig leven mee had genomen. Dus in deze sessie gingen we terug naar een vorig leven. Prachtig hoe dit werkt! Een lieve oude man die zo intens verdrietig was om het verlies van zijn vrouw en dochtertje. Jeetje wat was deze man eenzaam, machteloos en verdrietig…
    (Dat hebben we in deze sessie opgelost)
    …Deze veranderingen waren ook meteen in mijn eigen lichaam te voelen!!!!! En nog steeds. Jackelien heeft me in dit proces dus helemaal begeleid van stap tot stap. Als ik nu aan hem denk voel ik me uit elkaar knallen van vreugde. Dit is toch bizar??!! En t werkt echt.

    Dit was zo bijzonder. Dank je wel Jackelien. Wat bijzonder wat jij kan!!! Ik ben je echt intens dankbaar. Ik ben al 14 jaar de oplossingen aan t zoeken voor verschillende issues in mijn leven. Al zo ontiegelijk veel geprobeerd. Van regulier tot alternatief. Maar bij jou Jackelien voel ik voor t eerst dat de oorzaak word aangepakt. Dit is geen symptoom bestrijding. Dit is een oorzaak bestrijding en de gevolgen veranderen dus meteen!!
    Ik voel me zo anders nu. Lichter vrolijker en blijer.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven