praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Spiritualiteit en de spirituele wereld

Hoe leuk is het om paranormaal te zijn (2)

Wat weet ik allemaal van jou? Is dat eng?

Wat is het toch leuk om paranormaal te zijn! Je zegt het eerste dat er in je opkomt en iedereen zegt dat dat klopt. Alsof je zomaar wat uit je duim zuigt… en het klopt. Daar lijkt het echt op. Als je zomaar wat moet verzinnen ‘zoek’ je toch ook ergens in een uithoek van je geest naar een antwoord? Paranormaal zijn is vrijwel hetzelfde. Je steekt je voelsprieten uit in het onbekende en voilá, daar is een antwoord. Als een konijn uit een hoed (niet te verwarren met een aap uit de mouw!). Ik ben in eerste instantie energetisch therapeut. Maar dat ik daarbij ook paranormaal ben is wel erg handig!

(Ik ben paranormaal, ik ben geen paranormaal therapeut want dat ben je pas als je een opleiding paranormale therapie gedaan hebt, en dat heb ik niet)

Wat is ‘paranormaal zijn’ eigenlijk?

Een vergelijking: Denken doe je op een bepaalde frequentie. Als je paranormaal bent kun je je ook afstemmen op andere frequenties. Vergelijk het bewustzijn eens met een televisie. Sommige mensen kennen maar één zender, één bewustzijnsniveau. Maar iedere muzikant, kunstenaar, schrijver of filosoof kan afstemmen op een ‘intuïtie-zender’. En als je bidt of mediteert dan stem je je ook af op een andere zender. Een andere vorm van bewustzijn. Als je hooggevoelig bent kun je ‘zenders’ ontvangen die informatie geven over hoe een ander zich voelt. Kwestie van afstemmen. En als je paranormaal bent kun je nóg andere zenders ontvangen. Je kunt je dan afstemmen op informatie die voor anderen onbereikbaar is.

Sommige mensen die naar mijn praktijk komen vinden het wel eng. Wat zou ik van ze weten?

Zou ik zien dat ze eetbuien / woede-uitbarstingen  / een SOA hebben? Dat ze wel eens door rood rijden / hun vrouw bedriegen /de belasting ontduiken? Nee dat zie ik niet, dat wil ik ook helemaal niet weten. Ik zie alleen datgene dat jij me bewust of onbewust laat weten. Ik beantwoord jouw vragen. Wil je weten waarom je van die onbedwingbare eetbuien hebt, dan kan ik daar antwoord op geven. En oplossingen. Maar als jij komt om van je hoofdpijn af te komen dan zie ik je eetbuien niet. Tenzij dat verband heeft met elkaar.

Maar paranormaal zijn is natuurlijk wel erg handig in mijn werk. Het scheelt een hoop tijd.

Waar een psycholoog toch een aantal gesprekken nodig heeft om een oorzaak te vinden, daar heb ik maar 5 minuten voor nodig. En die diepere oorzaak kan heel verrassend zijn. “Ach ja ik wist wel dat dat gebeurd was maar ik wist niet dat dat nog zoveel invloed kon hebben”. 

 

Dit artikel komt uit een Inspiratiemail.

In de Inspiratiemail staan ook tips en visualisatie-oefeningen. Geef je op en ontvang de Inspiratiemail elke maand gratis in je mailbox.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven