praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Paranormaal zijn is leuk.

Ik dacht: "Daar schrijf ik een stuk over".

"Leuke titel" dacht ik. Mooi thema. Maar wat moet ik hier nou eigenlijk over schrijven? Zo bijzonder is het niet. Paranormaal is in mijn ogen heel normaal. Ik heb gewoon een beetje meer intuïtie dan anderen, misschien. Ik wil het woord paranormaal ook eigenlijk helemaal niet gebruiken. Ik heb een beetje een hekel aan paragnosten. En mediums. En aurahealers enzo...

 

Het heeft jaren geduurd, tot ik voor mijzelf besloot "dat ik paranormaal ben".

En toen ik dat in de groep spirituele ontwikkeling bekende, reageerden ze met: "Dat wisten we toch allang!" Blijkbaar wisten zij het eerder dan ik.

'Para' betekent 'buiten'. Dus 'para-normaal' kun je vertalen als 'buiten-gewoon' of 'abnormaal'...

Ik heb me altijd een beetje abnormaal gevoeld. Ik loop er liever niet mee te koop. Als er over dat soort dingen gepraat word, en iemand zegt: "Ik geloof er niet in.", dan roep ik het liefst: "Ik ook niet". Maar ja. Als je een boterham moet verdienen met een eigen praktijk, dan moet je de wereld wel laten weten wat je kunt. Vandaar dat ik voor de zesde keer opnieuw begon met "Hoe (leuk) is het om paranormaal te zijn?"

Ik wilde eerst maar eens uitleggen wat 'paranormaal' eigenlijk is.

Ik verzandde in een hele lijst met termen, het leek wel een woordenboek. Niet interessant voor in de nieuwsbrief. Toen wilde ik uitleggen, dat paranormaalheid eigenlijk hetzelfde is als hooggevoeligheid. Of intuïtie. Maar dan een beetje erger. Maar dat mondde uit in langdradigheid gezwets. Nou staat het hier in één zin, da's veel handiger! Toen begon ik aan een opsomming, van wat ik aan een foto kan zien of voelen. Saai. Toch nieuwsgierig? Hier kun je het lezen maar interessant is het niet. Een vierde poging om een stuk te schrijven: Hoe kun je je intuïtie ontwikkelen? Dat kan ook in één zin: Luister naar je gevoel (en niet naar je angst).

Eigenlijk wilde ik gewoon vertellen hoe leuk het is.

Dat ik zelf verbaasd ben over wat ik zie, hoor, voel en weet tijdens een consult. Hoe leuk het is als kinderen met PDDnos of autisme precies begrijpen wat ik bedoel. Omdat ze zelf net zo ontvankelijk zijn als ik. En ik wilde vertellen, hoe leuk het is als ik hoor dat ik iemand moet zeggen, dat hij zich beter zal voelen als hij meer dit of minder dat... en als ik er dan achteraan hoor: "En dat geldt óók voor jezelf!" Iets minder leuk is het, dat ik klachten en gedrag overneem van anderen... als een kind met adhd probeert netjes stil te zitten, en ik zelf begin te stuiteren. Als ik zenuwachtig, lacherig, warrig, chaotisch, dromerig, verdwaasd, snel afgeleid of saggerijnig 'ben', omdat de ander dat is. Fijne indruk maak ik dan. Maar het allerleukste van paranormaal zijn is eigenlijk, als je je dochter van 7 achterin de auto tegen haar vriendinnetje hoort zeggen: "Mijn moeder is een heks, want ze kan toveren! Ja hè mam?"

Ik vond het heel moeilijk om mijn kinderen te vertellen wat ik eigenlijk doe.

Ik wilde ze geen rare verhalen vertellen. Maar eigenlijk wisten ze het allang. Want als ze buikpijn hebben, moet ik mijn hand erop leggen. En dan voelen ze zelf, welke hand het beste werkt. Als ze niet kunnen slapen, laat ik ze visualiseren dat hun gedachten verdwijnen. Of ik strijk de 'drukte' weg. Ze komen ook niet naar beneden met "Ik kan niet slapen", maar met "Mam wil je even de drukte wegvegen?"

Omdat ik met mijn schrijfpogingen maar niet opschoot, zat ik ondertussen op hyves mijn gloednieuwe pagina wat op te leuken. En toen kreeg ik zomaar onverwacht een vriendschapsbeschrijving waar ik helemaal door overdonderd werd. Voor die persoon is het blijkbaar wél buiten-gewoon. En eigenlijk hoor ik wel vaker van mensen, dat ze het zo bijzonder vinden wat ik doe en wie ik ben... 

Niet abnormaal maar buiten-gewoon... ik moet er zelf nog aan wennen.

 

tips

Wat kun je zelf doen?

 • Ik wens iedereen een goed, gezond, gelukkig leven. Maar daar moet je wel wat voor doen! Verwacht het beste, bekijk het allemaal positief, creëer je eigen toekomst. Mijn motto is: Leid je eigen leven, volg je eigen hart! Je kunt je leven toch niet laten leiden door iets of iemand anders?
 • Geef jezelf toestemming, om te leven in vrijheid. Om vrij te zijn van stress, schuldgevoel, zelfkritiek, enz. Neem je voor om te genieten van gezonde schone lucht. Van heerlijke gezonde maaltijden. Van je eigen stralende glimlach. Wees trots op jezelf! Geef jezelf een goed gevoel, en geniet ervan!
 • Wat je visualiseert, wordt vanuit je onderbewuste werkelijkheid. Doe je ogen even dicht. Zie jezelf helemaal zoals je wilt zijn: Ontspannen, rustig, zelfbewust, gezond, zacht, zelfstandig, gevoelig, krachtig, origineel, wat je maar wilt. En zie jezelf doen, wat je wilt doen. Genietend, succesvol, geïnspireerd, getalenteerd. Zie het in je gedachten, alsof het al werkelijkheid is. Vóél het! En laat het dan weer los. Vertrouw erop dat het komt.
 • Ga mediteren! Door meditatie vind je rust in jezelf. Mooi cadeau om jezelf te geven!

 

Wat kan ik voor je doen?

 • Ik help je je eigen weg te vinden. Je talenten te vinden.
 • Ik kan je helpen contact te maken met je gids.
 • Ik kan invoelen of er in je huis sprake is van geesten of astrale resten.
 • Ik kan je helpen, als je iets op te lossen hebt met een overleden persoon. Ik ben geen paragnost, je kunt bij mij niet kletsen met je overledene. Ik maak contact met gidsen, niet met overledenen.
 • Ik kan je helpen oude boosheid en verdriet los te laten. Ik help je vrede te krijgen met jezelf, je opvoeding, je ziekte, je toekomst, je ex. Ik help je gevoelens van spijt, schuld en oneerlijkheid op te lossen.
 • Heb je regelmatig paranormale ervaringen? Je aura staat dan te open voor de astrale wereld. Ik kan je leren daar anders mee om te gaan.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Meer lezen?

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven