praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Je verleden en je onderbewuste

 

"Is het nou werkelijk zo simpel?"

Innerlijke boosheid kun je heel simpel oplossen. En dan bedoel ik niet 'verwerken', maar echt oplossen.

“Is het nou werkelijk zo simpel? Ik loop hier al bijna 60 jaar mee rond en nou is het zomaar weg". Ze kwam voor een heel andere klacht maar die klacht leidde mij via het energieveld direct naar boosheid over iets in het verleden. Na een uur was de boosheid weg en de klacht ook.

Ik krijg vaak mensen in mijn praktijk bij wie innerlijke boosheid de oorzaak is van hun klachten. Als je in je jeugd gepest bent, als je ouders je niet genoeg liefde konden geven, als je je niet gewaardeerd voelde en natuurlijk als er sprake was van mishandeling of misbruik, dan kan de boosheid van toen nu nog zoveel invloed op je hebben dat je er last van hebt. Sommigen weten niet eens dat ze diep van binnen boos zijn.

 


Ben je gepest?

Dan heb je waarschijnlijk geleerd dat het geen zin heeft om boos te zijn omdat je er niets mee bereikt. Of het wordt er alleen maar erger door. “Niets van aantrekken” zeggen de volwassenen. Dus je mag niet boos zijn. Van buiten word je een zelfstandige, gezellige volwassene en van binnen voel je je nog steeds zo gekwetst. Boosheid en verdriet zitten diep in je onderbewuste en mogen vooral niet naar buiten komen…

Ben je boos op je ouders? Kreeg je niet genoeg liefde of waardering?

Omdat je als kind wel begrijpt dat je nog minder liefde en waardering krijgt als je boos doet, slik je de boosheid in. Je bent een lief kind, je wordt niet boos. Sommige kinderen worden verward door hun eigen boosheid. Hoe kan ik nou boos zijn op mamma? Ik hou toch zoveel van haar? De boosheid mag er niet zijn, zakt naar het onderbewuste en blijft daar broeien en je leven beïnvloeden.

Je kunt ook boos zijn op jezelf, of op het leven, op God of op je ziekte. Maar wat moet je met die boosheid?

Je kunt het nergens kwijt. Boosheid is energie, en in het onderbewuste heeft het een verstorende invloed op je, zowel lichamelijk als emotioneel. Je kunt klachten krijgen zoals benauwdheid, depressie, burnout, perfectionisme, controle-issues, werkverslaving of relatieproblemen. Ook als je het al mentaal en emotioneel verwerkt hebt.

Je leert het verleden te accepteren en je hebt er vrede mee, de scherpe kantjes zijn eraf.

Tijd heelt alle wonden en anders kun je nog therapie krijgen. Je hebt het dan mentaal verwerkt en emotioneel, maar niet in het onderbewuste. Het lijkt opgelost. Maar zodra er weer sprake is van een vergelijkbare situatie (onrecht, genegeerd worden, dominantie, egoïsme, alcoholisme) merk je dat de boosheid nog steeds diep binnenin je zit.

Boosheid is energie. En die boosheid heeft een doel en een bestemming.

Of je nu boos bent op je ouders, je klasgenootjes, je ex, je baas of jezelf, de boosheid-energie zal pas oplossen als het zijn doel heeft bereikt. Met een goede visualisatie los je de boosheid op waar het vandaan komt: het onderbewuste. Dan pas ben jij het kwijt. Je voelt het direct. Herhaal de visualisatie thuis nog een paar keer en het probleem is opgelost.

Met een goede, gerichte visualisatie bereik je meer dan met 10 gesprekken.

Drie reacties:

  • “Na het consult was ik wat teleurgesteld, bleef een beetje hangen in het gevoel van: Is dit alles? Maar in de daarop volgende dagen besefte ik steeds meer dat er door de opheffing van de blokkade en de visualisaties juist veel veranderd is.”
  • "Ik heb nu regelmatig mijn visualisatie-oefeningen gedaan die je me hebt mee gegeven over de boosheid naar mijn vader toe. Er is veel naar boven gekomen en ik heb door te visualiseren al veel verwerkt. Ik merk dat de boosheid en het verdriet steeds minder wordt. Het kind in mij huilt niet meer zo hard. Wil nog even opmerken dat ik sinds ik bij jou ben geweest geen pijnklachten meer heb gehad! Nogmaals bedankt voor wat je tot nu voor me betekent hebt."
  • "Het heeft veel effect gehad en mij goed geholpen."

En dat allemaal na 1 consult. Is het werkelijk zo simpel? Ja zo simpel is het.

 

Dit artikel komt uit een Inspiratiemail.

In de Inspiratiemail staan ook tips en visualisatie-oefeningen. Geef je op en ontvang de Inspiratiemail elke maand gratis in je mailbox.

  1. Beste Jackelien, Voor het eerst heb ik nu een inspiratiemail van je ontvangen, bedankt daarvoor. Ik wil je laten weten, dat ook ik, net als iemand anders schreef in je mail, met een beetje een vreemd gevoel bij je vandaan kwam, zo van: 'Tja,... moet dit mij nu gaan helpen?... Ik weet 't niet hoor...' Maar, ik heb keurig gedaan wat je me hebt uitgelegd te doen, dus de visualisaties nog dagelijks voor mezelf herhaald, en .. ik kan er met m'n hoofd niet bij, maar eh.. ik voel me prima! 't Is ongelooflijk, dat mij dit zo goed helpt! Ik wil je dan ook bedanken, en ik zal je zéker aanbevelen. Ik ben erg blij dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd, en de moeite heb genomen om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen voor een consult bij jou. Dankjewel.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven