praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Energie en het energieveld

Je energieveld is een stress-magneet

Zit je vol met stress en kun je je niet meer ontspannen?

Je aura bestaat uit verschillende lagen. Één van die lagen is het elektro-magnetische veld. Dat veld werkt als een magneet. Alles wat je onderbewuste bezighoudt blijft hier plakken. Dat zijn vaak de dingen die je zelf juist wilt loslaten. Je trekt als een magneet situaties en energieën aan. Welke dat zijn hangt van je eigen ‘programmering’ af.

 

Heb je rust nodig, dan trek je onrust aan.

Wil je rust, dan programmeer je jezelf om onrust te vermijden. En dus gaat alle aandacht naar onrust. Je ziet meer onrust. Je voelt meer onrust. Ook je eigen gedachten en emoties kunnen onrust geven. Die blijven ook plakken aan je magneet. Die kun je niet loslaten. En als je magneet aardig vol begint te zitten, dan geeft dat heel veel stress.

Je kunt ook een magneet zijn voor kritiek.

Alles wat voelt als kritiek kun je niet vergeten. Alle opmerkingen. Alle blikken. Ook alle zelfkritiek. Blijkbaar heb je jezelf geprogrammeerd om alle kritiek goed te onthouden. Waarom weet je niet. Dat ben je allang vergeten. Je hebt alleen onthouden: “Zorg dat je geen fouten maakt, dan krijg je geen kritiek”. Maar altijd als iemand op een bepaalde manier naar je kijkt trekt dat je aandacht, het raakt je, je voelt je gekwetst of misschien wel aangevallen…. En ál die situaties zitten nu nog in je elektro-magnetische veld opgeslagen. Met de programmering: “Zorg dat je geen fouten maakt”. En het voelt als een grote zak vol stress op je rug.

Je kunt een magneet zijn voor de emoties van anderen.

Je kunt een magneet zijn voor alles waar je moeite mee hebt. Alles waar je niet mee om kunt gaan. Alles wat je lastig vindt. Heb je moeite met boze mensen? Dan voel je die boosheid in je eigen lijf. Soms als boosheid, soms als onrust. Misschien blijf jij er langer mee zitten dan die ander.

In feite ben je informatie aan het verzamelen.

Juist omdat je wilt begrijpen hoe het werkt. Zodat je het ooit zult kunnen oplossen. Maar het voelt als steeds meer ballast. Na verloop van tijd zit je energieveld propvol. Met allerlei vervelende herinneringen, gedachten en emoties. Klodders stress. En dat voelt niet lekker. 

Hoe laat je het los? Door jezelf anders te 'programmeren'.

Energie moet stromen. Net als water. Al die klodders in je magnetische veld verstoren de energie-voorziening van je lichaam. Dat kan lichamelijke klachten geven. Meestal een stijve nek. Of een rug die vastzit. Of benauwdheid. Omdat de borstkas vast gaat zitten. Het is dus belangrijk om je elektro-magnetische veld anders te programmeren. Zodat je niet alles vasthoudt. Heb je daar een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak.

 

Dit artikel komt uit een Inspiratiemail.

Wat kun je hier nou zelf aan doen? Wil je ook de bijbehorende TIPS ontvangen, geef je dan op en ontvang de Inspiratiemail elke maand gratis in je mailbox, inclusief alle tips en oefeningen.

  1. Zeer verhelderend, jouw inspiratiemail en altijd fijn om te krijgen!
    Knap dat je op een verfrissende, no-nonsense manier de informatie voor iedereen toegankelijk weet te maken.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven