praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Bewustzijn en zelfbewustzijn

 

Het is ongelooflijk wat je met gedachtenkracht kunt doen!

Hoe gebruik je geestkracht? Een gratis korte cursus.

Ik ben paranormaal therapeut. Eigenlijk komt het erop neer dat ik mensen help door klachten weg te denken. De laatste maanden heb ik in mijn werk resultaten gezien waarvan ik dacht: “Maar dat kan helemaal niet!” En dat is leuk, want als je dat van tevóren denkt dan kan het inderdaad niet. Maar als je het gewoon probeert, dan kunnen er wondertjes gebeuren. Als ik dat kan dan kun jij het ook. In deze Inspiratiemail een stoomcursus 'Gedachtenkracht'. Niet van dat Amerikaanse gedoe maar nuchter op zijn Twents.

Eerst even in het kort de theorie: Wat je denkt wordt werkelijkheid.

Gedachten zijn klodders energie met informatie. Wat je denkt straal je uit, en wat je uitstraalt trek je aan. Alles is mogelijk. De enige beperking is je eigen denken. Elke sporter weet het: Wil je topprestaties, dan moet je eerst overtuigd zijn dat je het kunt, en alle twijfel uit je hoofd zetten. Als je denkt: “Dat lukt nooit!”, dan hoef je het helemaal niet te proberen.

Beginners:

Voor beginners is het al leuk te zien dat je je eigen voeten warm kunt denken, dat je spanning kunt wegdenken, dat je je pijn kunt wegdenken. (Hoe je dat doet staat hieronder bij de Tips.) Denk je nu al: “Dat kán helemaal niet!”? Dan zal het ook niet lukken. Maar dit soort dingen doen we bij Licht Yoga regelmatig. Je kunt ook de spanning bij je kind wegstrijken voor hij gaat slapen. Je kunt verdriet, angst of pijn bij je kind wegdenken. Ik doe dat dagelijks in mijn praktijk, en jij kunt het ook!

Gevorderden:

Wil je een nieuw huis, nieuwe baan, nieuwe liefde? Dat kan. Maar wat denk je van gezondheid, meer energie, meer vrienden, meer lol in je leven, meer vrede in huis, meer zelfvertrouwen, rust in je zelf, stoppen met roken, afvallen? Deze dingen kun je aantrekken door ze te ‘bestellen’. Bedenk precies wat je wilt, tot in de details. Zie het voor je, voel het. Vergeet niet erbij te bedenken wannéér je het wilt. (Nú mag ook) Doe dit gefocust, zet alle andere gedachten uit je hoofd en maak er een ‘bestelling’ van. Stuur de bestelling omhoog, laat het los en ga er vanuit dat je zult krijgen wat je besteld hebt, op het moment dat je wenste. Dat dit echt werkt kunnen verschillende mensen beamen. Werkt het bij jou niet? De enige beperking is je eigen denken. Veel gevorderden in deze cursus weten wat je met gedachtenkracht kunt doen, maar geloven dat er grenzen zijn. Een nieuwe baan visualiseren okee, maar de ziekte die je hebt kun je niet wegdenken want daar geloof je niet in. Jammer. Welke gedachte zit er in jouw onderbewuste die het tegenhoudt? (Klik hier voor 326 mogelijke saboterende gedachten.) Zet dan eerst die gedachte uit je onderbewuste.

Experts:

Als je al jaaaaaaaaaren zo met gedachtenkracht werkt merk je dat er steeds meer kan, omdat je steeds minder gelooft dat iets NIET kan. Dan mag je jezelf misschien wel expert noemen. Een expert op dit gebied heeft al heel wat 'kan-niet’s overwonnen. En dus is er nog veel meer mogelijk. Als je je bijvoorbeeld niet laat afleiden door medische of wetenschappelijke ‘bewijzen’ zoals stofjes die missen in de hersenen, dan kun je ook ziekten wegdenken. Sterker nog, als je weet dat er een stofje mist, dan kun je dat stofje erbij denken.

Is het werkelijk zo simpel? Ja! Ik maak dagelijks dit soort wondertjes mee!

 

Dit artikel komt uit een Inspiratiemail.

Wil je ook de bijbehorende TIPS ontvangen, geef je dan op en ontvang de Inspiratiemail elke maand gratis in je mailbox, inclusief alle tips en oefeningen.

 1. Jackelien, ik heb hier weer zo’n ontzettend mooie ervaring mee gehad, dat ik deze héél graag met je wil delen, omdat jij mensen er telkens weer van probeert te overtuigen dat het werkt; nou ik heb het opnieuw aan den lijve ondervonden!

  Ik heb vroeger 11 jr. met veel liefde en plezier als filiaalmanager gewerkt bij een modezaak.Totdat ik allerlei gewrichtsklachten kreeg. Ik kwam in de medische molen terecht, durfde daarover niks op het werk te vertellen, maar het werk werd alsmaar moeilijker vol te houden. Uiteindelijk heb ik met bloedend hart afscheid genomen van mijn Oh zo leuke baan. Ik ging dus wegens mijn lichamelijke klachten op kantoor zitten. (bah, niks an!) In de tussentijd werd ontdekt dat het reuma bleek te zijn, en na even zoeken kreeg ik uiteindelijk het juiste medicijn, waardoor ik me weer hartstikke goed voelde. Ik had niet meer zoveel pijn, en begon mijn oh zo leuke baan in de winkel enorm te missen. Maar ja, fulltime in de winkel was geen optie meer…..en, zo werd mij gezegd, als ik van plan was om als parttime verkoopster terug te komen, dan begonnen ze er niet aan, want dan kozen ze wel voor een meisje van een jaar of 17.

  Maar, gedachtenkracht werkt gelukkig écht: Ik wandelde in de polder met onze hond, en dacht de héle tijd: wat zou het toch mooi zijn, als ik dat werk in de winkel wél gewoon parttime zou mogen doen. Dan maar niet meer als filiaalmanager, maar gewoon als parttime verkoopster. Dát werk past gewoon bij me!  ………..  Op het moment dat ik de polder uitliep, bliepte mijn mobiel in mijn zak. Ik keek, en zag dat ik een berichtje had van een ex-collega uit de winkel:  ‘Hoi Anne, hoe zou jij het vinden om parttime bij mij in het team te komen werken, in een nieuw te openen filiaal van ons?
  Jackelien, ik viel bijna flauw van verbazing! Ik heb haar direct gebeld, zij benadrukte dat het écht voor maar ‘slechts’ 15 uur per week zou zijn, of ik dat niet erg vond dan? Nee! Natúúrlijk vond ik dat geen probleem! Het was juist fantastisch voor mij! Het was precies wat ik graag wilde! Het was precies, wat ik in gedachten constant heb gehoopt! Zij heeft voor mij een goed woordje gedaan bij haar rayonmanager, dat zij in haar nieuwe team van jonge, onervaren meiden óók graag iemand met ervaring erbij wilde hebben, en ik ben opnieuw aangenomen! Gewoon, als parttime verkoopster voor 15 uur p.wk., wat voor mijn lichaam prima te doen is. 
  IK BEN EEN GELUKKIG MENS!

  Daarom wilde ik dit graag even met je delen. Dankjewel, dat je mij hebt weten te overtuigen dat gedachtenkracht werkt. Ik heb het nu alwéér zelf ervaren, dat het daadwerkelijk zo is! Verwonderlijk!

   

  Groetjes Anne

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven