praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Oranje calciet tegen somberheid

“Mam, ga je mee naar de edelstenenbeurs?” Daar begon het mee.

Mijn dochter wil een webshop beginnen. Ze is kunstenaar en wil iets met edelstenen. Ze wil iets maken, voor meer zelfvertrouwen. Iets, om beter te slapen. Iets, tegen angsten. Ik ging mee naar de beurs en hielp haar, geschikte stenen te vinden.

“Mam, wil jij ze dan instralen?” Tuurlijk wil ik dat wel.

Edelstenen hebben al een werking van zichzelf. Je kunt die werking versterken, of bijsturen, met geestkracht. Als je ze oplaadt met geestkracht, werken ze als een amulet. Met een bepaalde bedoeling. Dus als mijn dochter iets wil maken voor kinderen, voor meer zelfvertrouwen, dan behandel ik die stenen om ál hun steen-kracht op zelfvertrouwen te richten.

Maar bij de beurs ging het mis. Ik zag zoveel prachtige calcieten… Ik kon ze niet laten liggen.

Een paar grote, een paar kleine, een paar hartjes... Potverdorie, ik ging met een hele doos vol naar huis. Kayla's webshop is er nog lang niet. Maar nu is het herfst, en zoveel mensen voelen zich koud en eenzaam. Ik vond het nú tijd om die calcieten aan te bieden.

Oranje calciet is een mineraal met een warme, zachte uitstraling. Het helpt bij somberheid.

Zet een grote oranje calciet in je kamer, en de sfeer in huis wordt warmer en zachter. Vergelijkbaar, met wanneer je kaarsen aansteekt. Of de geur van verse appeltaart. Het doet iets met de sfeer in huis. Een kleinere calciet vlak naast je kan ook.

Eigenlijk zou iedereen een oranje calciet in huis moeten hebben.

Als je dat warme thuisgevoel mist. Als je je eenzaam voelt, of onbegrepen. Als je somber bent. Als er veel ruzie of gezeur is. Als iedereen in huis langs elkaar heen leeft. Als je je waardeloos voelt. Als je in de rouw bent. Of als je je zorgen maakt. Oranje calciet werkt op het hartgebied en geeft een warm, vredig gevoel. Ik heb geen verstand van kristallen. Ik voel wel hun werking.

Ik werk met geestkracht op de kristallen. Ik geef de calciet een opdracht.

Ik behandel kinderen via foto's. Daarbij gebruik ik ook de kracht van kristallen. Ik vraag de calciet om precies dat te doen, wat het kind nodig heeft. Via de foto komt die energie dan bij het kind. Met over het algemeen hele goede resultaten. Maar zo'n calciet-met-een-opdracht kun je natuurlijk ook zelf in je zak meedragen, of in je huiskamer leggen. Dus laat me weten waarvoor je de calciet wilt hebben, dan straal ik hem zo in, dat hij optimaal werkt voor jou en je gezin.

Voor de duidelijkheid: Calciet kan geen problemen oplossen.

Het haalt de oorzaak van je somberheid niet weg. Het lost geen jeugdtrauma’s op en ook geen relatieproblemen. Calciet helpt wel de energie in je huis te verbeteren.  Sinds ik een enorm stuk calciet in mijn woonkamer heb staan, voelt iedereen hier zich beter.

De calcieten hieronder zijn te koop. Vertel me waarvoor je hem nodig hebt. (Hoe moet ik hem opladen: Voor troost, vrede in huis, somberheid, enz.)

Je kunt kiezen welke je voorkeur heeft. Je krijgt een factuur. Als die betaald is behandel ik de steen (ik laad hem op), en stuur ik hem op. De prijs is inclusief verzendkosten. Ik verzend alleen in Nederland. Ik ben geen winkel, dit is eenmalig. Op is op.

Behandel de calciet met respect. Zie hem als een levend wezen.

Hij helpt jou. Wees lief voor hem.

 

NUMMER 23

Groot stuk calciet
21x17x10 cm
3192 gram

€185,- incl verzendkosten Nederland

En inclusief behandeling voor een specifiek doel voor jou en je gezin.

NUMMER 24

Groot stuk calciet
18x11x14 cm
3413 gram

€195,- incl verzendkosten Nederland

En inclusief behandeling voor een specifiek doel voor jou en je gezin.

NUMMER 25

ExtraGroot stuk calciet
26x16x11 cm
4850 gram

€318,50 incl verzendkosten Nederland

En inclusief behandeling voor een specifiek doel voor jou en je gezin.

 

 

Wil je een calsiet bestellen?

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven