praktijk voor natuurlijk genezen

menu

HSP, Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Hooggevoeligheid is een aura-probleem.

 

Hooggevoelig of hoogsensitief? Voor mij niet hetzelfde. 

Ik zie een duidelijk verschil tussen hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit. Hoogsensitiviteit is gevoeligheid vanuit je bewustzijn en je zintuigen. Hooggevoeligheid is gevoeligheid vanuit de aura. Hoogsensitiviteit is een talent, hooggevoeligheid is een verhoogde kwetsbaarheid. Maar dit onderscheid maken anderen niet. Dit geldt alleen voor deze website.

Hooggevoeligheid heeft een oorzaak.

Over de oorzaak van hooggevoeligheid lees je niets op internet. Dus dat leg ik ook even uit. Hooggevoeligheid is een probleem van het energieveld. Het heeft altijd te maken met stress en veiligheid. Er zijn 7 verschillende soorten oorzaken.

Hoe kun je hooggevoeligheid oplossen?

Je kunt je sterk en zelfverzekerd voelen in alle situaties. We gaan het aanpakken op 3 verschillende niveaus. Energetisch, in het onderbewuste (de oorzaak oplossen), en praktisch. Na het consult kun je er zelf mee aan het werk!

Ik werk al jaren met hooggevoeligen. Ik heb veel geleerd over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Ik heb heel veel geleerd van de mensen die ik ontmoette in mijn praktijk. En in de workshops die ik gaf. En tijdens de yogalessen die ik gaf speciaal voor hooggevoeligen. Ik heb veel geleerd van hun verhalen. Maar ik heb vooral veel geleerd van mijn Gidsen. Zij gaven mij steeds nieuwe inzichten en nieuwe oplossingen. 

Die kennis wil ik graag met je delen.

Dat doe ik hier op de website. In de Inspiratiemails schrijf ik er regelmatig over, en geef ik ook tips over hoe je dingen kunt aanpakken. Heb je meer behoefte aan persoonlijke oplossingen, speciaal voor jouw situatie? Dan is een consult van een uur meestal voldoende. Daarna kun je er zelf mee aan de slag. Ook mensen die al bij allerlei therapeuten en cursussen zijn geweest zeggen baat te hebben bij zo'n consult. Ik help je graag.

 

Ook een beetje hulp nodig?

Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en onderliggende problemen worden opgelost. Eén consult is meestal genoeg.

 

Ik schrijf over hooggevoeligheid, positief denken, bewustzijn, relaties en opvoeden.

Met inzichten vanuit het energieveld en het onderbewuste. 
Mét tips en visualisaties waarmee je zelf aan de slag kunt.

Een keer per maand.  Gewoon gratis.   

Super bedankt weer voor deze Inspiratiemail! Ik heb net je hele website maar weer eens doorgelezen en wederom heel veel aha-erlebnissen. Iedereen heeft het altijd over het boek van Elaine Aron over hooggevoeligheid, maar ik heb hier nooit aansluiting bij gevoeld. Als je jouw website in een boek giet heb je wat mij betreft een bestseller :)
Ga alsjeblieft door met wat je doet. Ik ga mijn dochter als ze thuis is straks maar eens een 'yoghurt massage' geven.
Bedankt!


Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven