praktijk voor natuurlijk genezen

menu

HSP, Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit zijn niet hetzelfde.

Ik zie een duidelijk verschil tussen hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit. Hoogsensitiviteit is gevoeligheid vanuit je bewustzijn en je zintuigen. Hooggevoeligheid is gevoeligheid vanuit de aura. Hoogsensitiviteit is een talent, hooggevoeligheid is een verhoogde kwetsbaarheid. Maar dit onderscheid maken anderen niet, dit geldt alleen voor deze website.

Hooggevoeligheid heeft een oorzaak.

Over de oorzaak van hooggevoeligheid lees je niets op internet dus dat leg ik ook even uit. Hooggevoeligheid is een probleem van het energieveld. Het heeft altijd te maken met stress en veiligheid, en er zijn 7 verschillende soorten oorzaken.

Hoe kun je hooggevoeligheid oplossen?

Je kunt je sterk en zelfverzekerd voelen in alle situaties. We gaan het aanpakken op 3 verschillende niveaus. Energetisch, in het onderbewuste (de oorzaak oplossen), en praktisch. Na het consult kun je er zelf mee aan het werk!

Ik heb in alle jaren dat ik werk in mijn praktijk heel wat geleerd over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Ook in de workshops die ik geef, en tijdens de yogalessen voor hooggevoeligen heb ik heel veel geleerd van de mensen die ik ontmoette en de verhalen die ik van hen heb gehoord. Maar vooral van mijn Gidsen die mij steeds nieuwe inzichten geven en nieuwe oplossingen aanreiken leerde ik veel over hooggevoeligheid.

Die kennis wil ik graag met je delen.

Dat doe ik hier op de website. In de Inspiratiemails schrijf ik er regelmatig over, en geef ik ook tips over hoe je dingen kunt aanpakken. Heb je meer behoefte aan persoonlijke oplossingen, speciaal voor jouw situatie? Dan is een consult van een uur meestal voldoende. Daarna kun je er zelf mee aan de slag. Ook mensen die al bij allerlei therapeuten en cursussen zijn geweest zeggen baat te hebben bij zo'n consult. Ik help je graag.

 

 

  1. Ik ben gisteren naar de supermarkt geweest, die volgepakt was met winkelende mensen. Dankzij jouw manier van afsluiten kon ik zonder last te hebben van energieën van anderen de winkel door. Dit was normaal gesproken een hel voor me (ja, zo erg voelt dat echt voor me) maar nu lukte het zonder teveel energie te verliezen. Ik was niet leeg na die tijd. Dank je. Wat ben je ongelooflijk bijzonder. Ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen. DANK JE!
  1. Ik was 4 jaar geleden bij je, en die oefeningen doe ik nog steeds. En ik zweer het, het helpt echt! Anders was ik hier ook nooit teruggekomen.
  1. Ik wil je bedanken voor de inzichten die je me gegeven hebt! Ik houd tijd en energie over voor mezelf door mijn aura kleiner te maken. Ik wordt ook beter gehoord en heb het idee dat ik meer controle heb over mijn grenzen!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven