praktijk voor natuurlijk genezen

menu

HSP consult

In een consult van een uur kijken we wat de oorzaak is van jouw hooggevoeligheid.

Waardoor begon het? Wat is er gebeurd waardoor jij zo super-alert bent geworden? Soms weet je dat zelf niet. Meestal zie ik het wel, alles is immers in je energieveld opgeslagen. Die oorzaak gaan we oplossen.

Hooggevoeligheid is een probleem van het energieveld.

Hoe groot is je energieveld, ben je goed gegrond, hoe reageer je op triggers (en welke triggers zijn dat?). Zijn er bepaalde chakra's te open, of overaktief, of uit balans? En natuurlijk leer ik je ook hoe je het energieveld en de chakra's weer in balans brengt. Eigenlijk is het heel eenvoudig: Als je ziet wat er in het energieveld gebeurt, dan kun je dat ook beïnvloeden. En dat heeft dan weer invloed op hoe je je voelt.

Tenslotte kijken we naar de praktische kant: de situaties waarin jij het lastig hebt.

Daar gaan we andere oplossingen voor bedenken en oefenen door middel van visualisatie. Zodat je de volgende keer niet vanzelf reageert zoals je altijd gedaan hebt, maar kunt reageren zoals je geoefend hebt.

Je gaat naar huis met oefeningen, visualisaties speciaal voor jou.

Als je die oefeningen de eerste twee weken regelmatig doet zul je een duidelijke verbetering zien. Daarna gebruik je ze alleen als je ze nodig hebt. je krijgt ook een tekening mee van jouw energieveld, zoals hij is als jij je goed voelt. De tekening helpt je bij je oefeningen. Maar het beeld op de tekening werkt ook direct op je energieveld: het energieveld past zich makkelijk aan aan wat het ziet.

Kan dat allemaal in een uur? Ja meestal wel.

Mensen komen voor een consult vanuit heel Nederland naar mij toe. Dan zit je niet te wachten op "Kom volgende week maar terug". Ik ben dus erg efficiënt met de tijd. Als ik te snel ga, laat mij dat dan weten.

Ik kan een opname maken van het consult. Vooral bij deze HSP-consulten is een opname erg zinvol.

Wil je niet alleen je klachten oplossen, maar ook de hooggevoeligheid zelf?

Dan plannen we er een tweede consult achteraan. Nadat je met je huiswerk al een heleboel hebt opgelost voel je je sterker en zelfverzekerder. Tijdens het tweede consult gaan we de laatste restjes opruimen, diepere lagen opschonen en de puntjes op de i zetten. Om je kwetsbaarheid uit je bewustzijn te verwijderen. Je zult altijd sensitief blijven. Maar niet meer zo kwetsbaar zijn.

 

Maak direct een afspraak.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven