praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Consult in de praktijk in Hengelo: Jij mag zitten.

Ik ga achter je staan en leg mijn handen op je schouders. Het is dan voor mij net alsof ik in jouw lichaam zit. Ik voel hoe je lichaam aanvoelt, en hoe jij je voelt.

Eerst help ik je ontspannen.

Je hebt vast al van alles meegemaakt. Dat veroorzaakt grote of kleine blokkades, in je energiesysteem. Door die blokkades stroomt de energie niet meer goed. Je krijgt aan de ene kant een ophoping, en aan de andere kant een tekort. Dat ga ik eerst een beetje opruimen. Dan krijg ik een helderder beeld, van wat er werkelijk aan de hand is. Ik ’scan’ dan je hele lichaam en energieveld. Ik voel dan of alles goed stroomt, of er blokkades zijn in je energieveld, of chakra's goed werken. Ik voel waar spanning zit en waarom. 

Dan kijk ik naar de probleem-plek. Of naar de meest opvallende blokkade.

Ik 'voel', 'zie' of 'hoor' wat de oorzaak van de problemen is. Soms is dat een trauma dat niet verwerkt is. Soms een onderbewuste overtuiging die blokkeert. Soms een emotie die blijft hangen. Vaak zie ik beelden uit je verleden, die verklaren waarom je je zo voelt. Of waarom je deze klachten hebt.

Als we zo de oorzaak hebben gevonden, dan gaan we dat oplossen. Met visualisaties.

De beelden die jij in je onderbewustzijn hebt, kunnen we bewustmaken. Als ze bewust zijn geworden, dan kunnen we ze ontkrachten of veranderen. Dan is de lading er af. Daardoor ga je je heel anders voelen. De energie stroomt weer, de klachten lossen op.

Is het zo simpel?  Ja meestal wel.

Sterker nog… Vaak zijn de gebeurtenissen in je leven gekleurd door een ervaring in je jeugd. Als een ketting zitten ze aan elkaar vast. Als je die eerste ervaring ontkracht, dan zal dat alle latere ervaringen ook zachter maken.

Voorbeeldje: Stel je had een hele dominante vader waar je echt een beetje bang voor was. Je hebt dan geleerd dat je je beter onzichtbaar kunt maken, anders krijg je de wind van voren. Dan paste je je waarschijnlijk ook vanzelf aan aan vriendjes, verkering, werkgever, collega’s, enz. Totdat je beseft dat niemand ooit rekening houdt met jou. Zie dat maar eens te veranderen.
Maar als je dan de angst voor je vader ontkracht, dan voel je je opeens veel sterker. Je durft je mening te geven en voor jezelf op te komen. Als je dan terugkijkt naar je relatie met collega’s enz, dan voelt dat ook heel anders. En dan zul je nu heel anders in het leven staan. Alsof je een heel andere jeugd gehad hebt.

Na elk consult krijg je huiswerk mee.

Visualisaties werken sterk op je onderbewuste. Het werkt het beste als je ze, vooral de eerste week, een paar keer zelf herhaalt. Ik zal je duidelijk vertellen welke visualisaties of oefeningen in positief denken belangrijk zijn, en hoe vaak je ze moet herhalen.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden:

  • Bij depressie, burn-out en ernstig energiegebrek doen we meestal na dat eerste consult drie korte consulten om de resultaten blijvend te maken.
  • Voor relatieproblemen is er het relatieconsult.
  • In bijzondere gevallen is een behandeling op afstand mogelijk.

 

 

Wil je een afspraak maken?  

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven