praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Spiritueel Genezen

Spiritueel Genezen: genezen door geestkracht.

Iedereen kent de verhalen van mensen, die zijn genezen van ernstige ziekten, alleen maar door wilskracht. Of eigenlijk: geestkracht. Je kunt iets heel hard willen, maar dan gebeurt er nog niets. Maar als ik mij focus, als ik bewust mijn gedachten richt, dan gebruik ik de kracht van de geest. Bewust gerichte gedachten kunnen de werkelijkheid veranderen. Je kunt jezelf ziek denken, dus je kunt jezelf ook beter denken.

Ik help je.

Ik ben ondertussen getraind in het werken met geestkracht. Dát het werkt lees je hier: De ervaringen van mijn klanten. Maar heel belangrijk daar bij is: We doen het samen. Als je auto stuk is, breng je hem naar de garage. Maar als je lichaam niet goed werkt, ben je vooral zélf verantwoordelijk. Omdat de manier waarop jij denkt, voelt en leeft invloed heeft op je lichaam. Ik kan jou niet beter maken, als je daar zelf niet aan meewerkt. Een diëtist kan jou ook niet dunner maken. Toch?

Dus: Ik leer jou, hoe je zelf je klachten oplost. Met geestkracht. Dat werkt op alle niveaus.

  • Het werkt op het spirituele niveau. Ik laat je zien waar je staat in het leven, en waar je naartoe kunt. Je ziel wordt aangesproken. Je komt thuis bij jezelf.
  • Het werkt op het mentale niveau. Ik hoor welke negatieve gedachten of overtuigingen jou ervan weerhouden, om helemaal te zijn wie je kunt zijn. Die overtuigingen kunnen we veranderen. Door het onderliggende trauma op te lossen.
  • Het werkt op het emotionele niveau. Blokkades worden opgelost. Zorgen, angsten en somberheid worden lichter. Je voelt je meer in balans.
  • Het werkt op het energetische niveau. Met zuiverende energie kun je het hele energiesysteem (de aura en de chakra's) zuiveren en opladen. Alsof je onder de douche staat, en alle rommel laat wegspoelen.
  • En het werkt lichamelijk. Maar daar moet je nou niet direct wonderen van verwachten. Vaak voel je wel verbetering. Als de aura, de emoties en het denken gezond zijn, volgt het lichaam vanzelf. Het lichamelijke is nu eenmaal de traagste energie. 'Pijn' is meestal energetisch, en kan tijdens de behandeling wegtrekken. Een gebroken bot is lichamelijk. Dat zal niet na een half uur weer vastgegroeid zijn. Het kán wel maar komt niet vaak voor.

 

In mijn praktijk help ik jou de weg terug te vinden.

Toen je op aarde kwam was het de bedoeling dat je je eigen leven zou leiden. Het was niet de bedoeling dat iemand anders voor jou zou bepalen hoe je je leven moet inrichten. Niet je ouders, niet 'men' en niet je man, je vrouw of je kinderen. Jouw eigen leven leiden wil zeggen dat je leeft zoals jij dat zou willen, zoals dat jou voldoening geeft. Je volgt je impulsen, je creativiteit, je verlangen, je enthousiasme. Als je díé weg in slaat kom je dichter bij jezelf. Dichter bij wie je werkelijk bent, diep van binnen. Dichter bij je ziel. Dan vind je de weg terug. Terug naar heelheid, naar positiviteit, naar vertrouwen, blijheid en gezondheid.

Wat ik van je vraag is open te staan voor verandering. Luisteren naar je eigen wensen. Geef jezelf wat je nodig hebt. Rust. Of positiever denken over jezelf. Of een oefening doen, om je boosheid over het verleden los te laten.

Als we dat samen doen werkt het het beste.

 

Maak direct een afspraak.

 

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven