praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Relatieconsult

Stel, je relatie loopt niet zo lekker. Dat kan ook de relatie zijn met je collega, kind, vriendin, moeder, baas of buurman.

Loopt de relatie eenmaal wat stroef, dan vat je alles wat de ander zegt al gauw negatief op. Alsof die ander het alleen maar doet om jou dwars te zitten. Jouw houding wordt wat argwanend. De ander interpreteert dat als negatief gedoe. Dan heb je een vicieuze cirkel. Als je elkaar al erg lang kent, dan zitten er gewoonte-patronen in de relatie. En dat is heel lastig te doorbreken. En erover praten heeft geen zin. Want dat wordt altijd ruzie...

Probeer maar eens uit te leggen, wat er mis is met de relatie. Waarschijnlijk ben je dan wel even bezig. Dan komen er heel veel voorbeelden, herinneringen en emoties naar boven. Het denken is er maar druk mee. Vaak wil de partner niet mee naar relatietherapie “omdat praten toch geen zin heeft”. Of omdat je partner geen problemen heeft met de relatie.

Jammer dat niet iedereen chakra’s ziet. Wat er gebeurt tussen jou en de ander, via de chakra’s, is heel verhelderend.

De chakra’s laten zien wat je doet, op een bepaald bewustzijnsniveau. Je ziet per chakra of je open bent naar de ander. Of niet. Of je contact maakt of niet. Je kijkt naar het stromen van energie tussen twee mensen. Op verschillende bewustzijnsniveaus. Dan wordt de relatie direct duidelijk. En jouw houding daarin. En je kunt er heel objectief naar kijken. Omdat er geen voorbeelden, herinneringen en emoties bij komen. In 10 minuten ligt alles op tafel. Vaak komt het erop neer, dat jij communiceert op het ene niveau, en de ander op een ander niveau. Jullie blokkeren elkaar dan, en krijgen beide niet wat je graag zou willen: goed contact.

Is het eenmaal duidelijk hoe de energie-verbindingen (niet) gemaakt worden, dan is dat heel gemakkelijk bij te sturen.

Via de chakra’s is het heel gemakkelijk op te lossen. Per chakra kun je betere verbindingen maken. In één consult brengen we de relatie in kaart, kijken we wat er verbeterd kan worden, en gaan daarmee aan de slag. Je voelt direct dat het werkt. Je staat direct anders tegenover de ander. De ander voelt, dat het contact tussen jullie veranderd is. En zal daardoor zelf ook anders reageren op jou.

De ander hoeft niet mee. Hoeft ook niet te weten dat jij hier komt.

Vanaf het moment dat jij de chakra-verbindingen anders legt, is de relatie beter. Dat zeggen mijn cliënten. Je blijft het thuis nog een paar keer herhalen. En dat is alles. Ik ben zelf steeds weer verbaasd, over hoe snel en goed het werkt.

Natuurlijk is niet elke relatie te redden.

Je partner heeft een eigen wil en maakt zijn/haar eigen beslissingen. Deze chakra therapie geeft dus geen garantie.

Heel verhelderend!

 1. Hallo Jackelien,
  Het is nu 2 weken na mijn sessie met jou.
  Het werkt. Ik ben verandert w.b.t. mijn relatie tot mijn partner.
  De aanbevolen visualisatie met de chakra's is zeer effectief.
  Nogmaals heel hartelijk bedankt.
 1. In één woord: Verhelderend!
  Je hebt dingen gezegd die wel kloppen, maar die ik me nooit zo realiseerde. En ja ik voel me er nu al anders in staan.

Voor een relatieconsult hoeft je partner niet mee te komen.

Het gaat erom wat JIJ kunt doen, wat JIJ anders kunt zien en wat JIJ kunt veranderen. 

 

 

Maak direct een afspraak.

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven