praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Tarieven en vergoedingen

Mijn consulten worden door de meeste verzekeringen vergoed.

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT, de RBCZ en de TCZ worden de kosten voor een consult door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van het pakket. Wil je het precies weten vraag het dan zelf even na bij je verzekeraar. Vraag ook zelf even na welke voorwaarden er zijn. Telefonische consulten worden niet altijd vergoed!

Ook kun je voor de meest recente gegevens over vergoedingen kijken op de website van de beroepsvereniging FAGT. Klik op de link onderaan deze pagina: Overzicht vergoedende verzekeraars.

Ik geef "Energetische therapie", dat valt onder "natuurgeneeskundige behandelingen". Ik ben erkend door de RBCZ en sta in de zorggidsen (de Zorgzoeker & Vergelijk en Kies).
Let op: De CZ-groep (CZ, OHRA, Just en Nationale Nederlanden) vergoeden geen energetische therapie meer.

  

Tarieven

Kinderen      
Intake kinderen 30 minuten met foto €75,- (1 keer)
Consult kinderen 45 minuten   €75,- (1 of 2 keer)
Wekelijkse behandelingen 30 minuten   €56,- (4 keer)
       
       

 

De factuur kan niet na afloop worden aangepast!

Dit zijn vaste tarieven. Je krijgt na de intake een factuur per mail die binnen 3 dagen voldaan moet worden. Consulten in de praktijk worden direct per pin voldaan. Behandelingen op afstand worden gefactureerd per 4 behandelingen. Die factuur kan worden voldaan bnnen 14 dagen.

Gemiddeld aantal consulten:

Hoeveel behandelingen er voor je kind nodig zijn, kan ik pas zeggen na de intake. De intake doen we altijd zonder het kind. dan kunnen we rustig praten zonder dat je kind het gevoel krijgt dat er van alles mis is met hem/haar.

Soms is voor je kind één behandeling genoeg. Als ik je kind kan leren hoe hij beter kan slapen, minder bang kan zijn, beter kan concentreren, minder last heeft van drukte van anderen, dan is 1 behandeling genoeg.

Als er blokkades in het energieveld zitten, dan behandel ik het liefst 4 weken achter elkaar. Dat kan via de foto. Je hoeft dan niet naar de praktijk te komen met je kind. Ik zal er alles aan doen om je kind zo goed mogelijk te helpen.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven