praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Tarieven en vergoedingen

Mijn consulten worden door de meeste verzekeringen vergoed.

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT, de RBCZ en de TCZ worden de kosten voor een consult door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van het pakket. Wil je het precies weten vraag het dan zelf even na bij je verzekeraar.

Ook kun je voor de meest recente gegevens over vergoedingen kijken op de website van de beroepsvereniging FAGT. Klik op de link onderaan deze pagina: Overzicht vergoedende verzekeraars. Ik val onder "natuurgeneeskundige behandelingen", ik ben erkend door de RBCZ en sta in de zorggids onder de praktijknaam "Leven in Licht".

 

Volle Tarieven

Dit zijn de tarieven zonder vergoeding. Hoeveel je hiervan vergoed krijgt is afhankelijk van je zorgverzekering.

Volwassenen
Consult 45-60 minuten €100,- (1 keer*)
Wekelijks consult 20-30 minuten (dit is alleen nazorg) €55,- (3 keer)
Kinderen
Intake kinderen 30 minuten met foto €75,- (1 keer)
Consult kinderen 30-45 minuten €75,- (1 of 2 keer)
Wekelijkse behandelingen 30-45 minuten €50,- (4 keer)

  

De factuur kan niet na afloop worden aangepast!

Dit zijn vaste tarieven. Wil je korting, in termijnen betalen, of andere speciale prijsafspraken dan kun je ALLEEN TELEFONISCH overleggen VOOR je een afspraak maakt.
Je krijgt na het consult een factuur mee die binnen 14 dagen voldaan moet worden. Die factuur kan niet na afloop worden aangepast!

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor volwassenen is meestal 1 behandeling genoeg. Dan ga ik uit van 1 of 2 klachten. De behandeling werkt nog een hele poos door. Heb je meerdere klachten dan kan een tweede consult zinvol zijn. Je bepaalt zelf wanneer je daar aan toe bent. Meestal na 4 weken, soms pas na maanden.

Bij depressie, burn-out en ernstig energiegebrek doen we na het eerste consult 3 korte behandelingen om de resultaten blijvend te maken.