praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Eerst 'scan' ik je lichaam en je energieveld.

Je mag in de stoel gaan zitten. Ik ga achter je staan, ik leg mijn handen op je schouders, en ik stem me af. Ik ’scan’ dan je hele lichaam en energieveld om een beeld te krijgen van je energetische toestand. Ik voel dan of alles goed stroomt, of er blokkades zijn in je energieveld, of chakra's goed werken. Ik voel waar spanning zit en waarom. Ik 'voel', 'zie' of 'hoor' wat de oorzaak van de problemen is. Bijvoorbeeld een trauma dat niet verwerkt is, een onderbewuste overtuiging die jou blokkeert, diep verdriet omdat je niet doet wat je zou willen doen, enz.

Wat gaan we eraan doen?

Bij elk consult maak ik gebruik van spiritueel genezen. Ik stem me af op jou en op de Hogere, helende energieën. Er gaat dan een helende energie door ons heen (net als bv bij Reiki), en misschien voel je dat het warm wordt of tintelt. Misschien voel je ook niets, dat maakt niet uit. Meestal voel je je na afloop wel lichter, krachtiger, of meer ontspannen.

Helderziende of helderhorende waarnemingen komen vanzelf tussendoor. We gaan nu niet kletsen, maar kort en bondig komen er opmerkingen naar voren, tips, suggesties, spiegelingen, dingen om over na te denken. Dat kan heel confronterend zijn. Heel direct. Bv: “Je wéét wel wat je moet doen, je dóét het alleen niet!". Juist deze confronterende opmerkingen blijken van enorme waarde te zijn voor jouw helingsproces.

Ik laat je een visualisatie doen waarmee je je eigen onderbewustzijn anders programmeert (hier een voorbeeld). Dat werkt het beste als je de visualisatie thuis nog een paar keer herhaalt, dezelfde week.

Er zijn verschillende soorten consulten mogelijk. 

  • Meestal is een eenmalig consult voldoende, omdat dat al zoveel in gang zet dat je er maanden mee verder kunt. Soms zijn de klachten na dat ene consult al verdwenen. Je kunt altijd zelf besluiten nog eens te komen.
  • Bij depressie, burn-out en ernstig energiegebrek doen we meestal na dat eerste consult drie korte consulten om de resultaten blijvend te maken.
  • Bij problemen met hooggevoeligheid kunnen we een consult helemaal richten op gronden en afsluiten, en verdere tips die je helpen makkelijker en sterker in het leven te staan. 
  • Voor relatieproblemen is er het relatieconsult.
  • In bijzondere gevallen is een behandeling op afstand mogelijk.

Zie hiernaast voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

Na elk consult krijg je huiswerk mee.

Visualisaties werken sterk op je onderbewuste. Het werkt het beste als je ze, vooral de eerste week, een paar keer zelf herhaalt. Ik zal je duidelijk vertellen welke visualisaties of oefeningen in positief denken belangrijk zijn, en hoe vaak je ze moet herhalen.

Maak direct een afspraak:

Bel 053-5382787 of mail mij je telefoonnummer.