praktijk voor natuurlijk genezen

menu

HSP, Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit zijn niet hetzelfde.

Ik zie een duidelijk verschil tussen hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit. Hoogsensitiviteit is gevoeligheid vanuit je bewustzijn en je zintuigen. Hooggevoeligheid is gevoeligheid vanuit de aura. Hoogsensitiviteit is een talent, hooggevoeligheid is een verhoogde kwetsbaarheid. Maar dit onderscheid maken anderen niet, dit geldt alleen voor deze website.

Hooggevoeligheid heeft een oorzaak.

Over de oorzaak van hooggevoeligheid lees je niets op internet dus dat leg ik ook even uit. Hooggevoeligheid is een probleem van het energieveld. Het heeft altijd te maken met stress en veiligheid, en er zijn 7 verschillende soorten oorzaken.

Hoe kun je hooggevoeligheid oplossen?

Je kunt je sterk en zelfverzekerd voelen in alle situaties. We gaan het aanpakken op 3 verschillende niveaus. Energetisch, in het onderbewuste (de oorzaak oplossen), en praktisch. Na het consult kun je er zelf mee aan het werk!

Ik heb in alle jaren dat ik werk in mijn praktijk heel wat geleerd over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Ook in de workshops die ik geef, en tijdens de yogalessen voor hooggevoeligen heb ik heel veel geleerd van de mensen die ik ontmoette en de verhalen die ik van hen heb gehoord. Maar vooral van mijn Gidsen die mij steeds nieuwe inzichten geven en nieuwe oplossingen aanreiken leerde ik veel over hooggevoeligheid.

Die kennis wil ik graag met je delen.

Dat doe ik hier op de website. In de Inspiratiemails schrijf ik er regelmatig over, en geef ik ook tips over hoe je dingen kunt aanpakken. Heb je meer behoefte aan persoonlijke oplossingen, speciaal voor jouw situatie? Dan is een consult van een uur meestal voldoende. Daarna kun je er zelf mee aan de slag. Ook mensen die al bij allerlei therapeuten en cursussen zijn geweest zeggen baat te hebben bij zo'n consult. Ik help je graag.

  1. Ik was 4 jaar geleden bij je, en die oefeningen doe ik nog steeds. En ik zweer het, het helpt echt! Anders was ik hier ook nooit teruggekomen.